Forever Active pro-b cu zinc

Cand vine vorba de sustinerea sanatatii generale, nu putem ignora tractul intestinal, chiar daca, de multe ori, este ultimul la care ne gandim cand vrem sa ne intarim sanatatea. Cercetarile arata ca bacteriile sanatoase nu sunt necesare doar pentru o sanatate digestiva corecta, ci si pentru promovarea unei imunitati sanatoase, pentru ca tu sa te simti in cea mai buna forma in fiecare zi.

Este usor sa ignoram sanatatea intestinelor si sa le subestimam importanta atunci cand vine vorba despre sanatatea generala. Stresul, alegerile alimentare gresite, factorii de mediu si stilul de viata intens afecteaza tractul nostru gastrointestinal si, in timp, pot avea efecte neplacute asupra intregului corp – oboseala, un sistem imunitar slabit, dificultati in mentinerea unei greutati sanatoase si probleme cu pielea.

De ce Forever Active Pro-B cu zinc?

Forever Active Pro-B este un produs de ultima generatie care sustine un sistem digestiv sanatos prin 6 tulpini benefice si mai mult de 8 miliarde de UFC (unitati formatoare de colonii) sau bacterii „bune”, pentru a-ti mentine intestinul sanatos si functional. Iar noi le-am gasit perechea perfecta – am adaugat zinc, pentru extra-beneficii.

Noile cercetari arata ca produsele de acest tip ar trebui sa contina intre 5 si 10 miliarde de unitati formatoare de colonii (UFC), sa supravietuiasca in tractul gastrointestinal pentru a coloniza si prolifera, sa contina o combinatie de tulpini cu proprietati complementare, sa aiba efecte demonstrate clinic asupra sanatatii si sa fie produse si ambalate in conditii speciale, fara umiditate. 

Forever Active Pro-B bifeaza toate aceste cerinte si merge chiar mai departe, prin implementarea celor mai noi tehnologii disponibile. Aceasta bogatie de bacterii benefice este capabila sa treaca de bariera acidului gastric, pentru o livrare optima in intestine.

Forever Active Pro-B include FloraActive – o serie de tulpini benefice studiate la Spitalul Universitar din Copenhaga, lider in domeniul gastroenterologiei. S-a dovedit clinic ca doua dintre tulpinile care alcatuiesc formula noastra permit colonizarea extinsa in intestine. 

Aceste tulpini functioneaza sinergic cu celelalte lanturi de bacterii benefice selectate, pentru a optimiza sanatatea tractului digestiv cu bacterii studiate clinic, care ajuta sistemul si maximizeaza rezultatele.

Amestecul nostru unic include, de asemenea, o fibra prebiotica ideala pentru sustinerea, depozitarea si livrarea bacteriilor benefice in intestin. 

Aceasta fibra sustine fermentarea bifidobacteriilor si a lactobacililor, doua tulpini de bacterii din Forever Active Pro-B, pentru ca bacteriile sa supravietuiasca si sa ajunga acolo unde corpul tau are cea mai mare nevoie de ele.

Pentru a creste si mai mult puterea produsului, am adaugat la formula existenta zinc, un mineral despre care s-a dovedit ca sustine un sistem imunitar sanatos si favorizeaza functia metabolica. Cercetarile arata ca zincul este esential pentru dezvoltarea si functionarea normala a celulelor care formeaza sistemul natural de aparare al corpului.

Cumpara acum Forever Active Pro-B! Click aici!

Fara soia si alergeni, Forever Active Pro-B este o capsula vegetariana fabricata in mod unic, prin criogenare, pentru a pastra potenta tulpinilor noastre. Forever Active Pro-B este ambalat prin folosirea tehnologiei Activ-Vial, ce prevede includerea in recipient a unui manson special conceput pentru a proteja produsul de umiditate. 

Aceasta tehnologie exclusiva mentine eficacitatea in timpul procesului de fabricatie si pe toata perioada de valabilitate a produsului. De aceea nu necesita refrigerare si este usor de administrat oriunde, oricand.

Pur si simplu, ia o capsula pe zi, pentru cele mai bune rezultate. Forever Active Pro-B face parte, de asemenea, din pachetul nostru Vital5® si completeaza perfect Forever Aloe Vera Gel, care are rol prebiotic si ajuta la mentinerea unui sistem digestiv sanatos si a unui nivel optim de energie.

Cumpara acum Forever Active Pro-B! Click aici!

Ce sunt UFC si de ce avem nevoie de miliarde de astfel de unitati pentru sanatatea gastrointestinala?

UFC  sau „unitatile formatoare de colonii” determina cate bacterii benefice se pot diviza si pot forma colonii. Numai bacteriile benefice care sunt in viata se pot coloniza, deci scopul este aducerea bacteriilor vii in intestin. 

Bacteriile vii sau „bune” au multe avantaje, pe langa sustinerea unui sistem imunitar sanatos – contribuie la procesul de digerare a alimentelor, elibereaza substantele  nutritive necesare pentru absorbtie si au rol esential in cresterea si dezvoltarea normala a organismului.

Stiai ca…

Uşă, Deschis, Intrare, Deschizând Ușa, Ușă Deschisă

•    70% din imunitatea organismului se formeaza in colon (intestinul gros), acolo unde se regaseste cea mai mare concentratie de bacterii ”bune”?

•    in corpul uman se afla de 10 ori mai multe bacterii decat celule?

•    printre alimentele care contin cele mai multe bacterii bune se numara iaurturile si derivatele lui, borsul si muraturile?

•    gelul de Aloe vera actioneaza ca fibra prebiotica, motiv pentru care este indicat ca Forever Active Pro-B sa fie administrat odata cu acesta? Fibrele prebiotice constituie combustibilul de care au nevoie bacteriile bune pentru a prolifera in tractul intestinal.

•    sunt recomandate inclusiv copiilor, deoarece contribuie la cresterea si dezvoltarea lor normala?

Cumpara acum Forever Active Pro-B! Click aici!

Vrei sa afli mai multe despre produsele Forever si sa obtii un apel de consultanta gratuita? Atunci completeaza acest formular!


1 Comment

Un ghid care iti arata cand trebuie sa iei suplimente alimentare si de ce - Danut's Blogs · September 5, 2021 at 12:29 am

[…] te poate ajuta sa fii sigur ca organismul tau primeste atatea vitamine si minerale cat are nevoie. Forever Active Pro-B este un produs avansat, cu peste 8 miliarde CFU de bacterii bune, conceput pentru a sustine un […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: