Având grijă de tine, poți scăpa de gripa dominantă și te poți bucura de sezonul frumos. Cu aceste 9 sfaturi îți cresti imunitatea și nivelul de energie!

Mănâncă legume în toate culorile


Sunt sigur că știi acele sfaturi care îți spun că e super important minim 250 de grame de legume în fiecare zi, lucruri adevărate. Dar că să ai 250 g pe zi e bine să le acumulezi pe parcursul unei zile întregi și nu așa dintr-o bucată; astfel încât nu trebuie să aștepți până la cină, poți să-ți consumi porția (sau cel puțin o parte) chiar și la micul de jun.

Ce zici de câteva felii de castravete pe un sandwich pentru mic dejun? Sau un ardei gras cu o branzica bună de vacă? Un ou fiert și o roșie cu sare și piper fac minuni. Toate aceste lucuri contează foarte mult, puțin câte puțin.

Nu ai destul timp? Știam eu! Pentru o dimineață în forță cu un puternic “boost” de vitamine folosește un plic de FOREVER SUPERGREENS. Este simplu. Amesteci un plic cu 20 de fructe și legume cu 250 ml de apă și ești gata!

Pune-ți aproape un bol de fructe

Din păcate nu mâncăm destule fructe și acest lucru ne duce într-o stare destul de prostâ. Sfatul meu e să ai un bol de fructe în apropierea ta. Atunci când acel măr strălucitor îți face cu ochiul l-ai și luat.

Un bol de fructe frumos așezat îți aduce imediat sensatia de acasă, nu contează unde ești :).

În plus, fructele sunt un condiment ideal în iaurtul tău. Gândiți-vă la zmeură, fructe de pădure sau bucăți de măr. De asemenea puteți face un smoothie delicios într-o clipă cu un pachet de fructe congelate. În zilele noastre puteți găsi tot felul de fructe congelate în supermarket!

Vitamine și Minerale

sursa: foreverliving.ro

Poate fi dificil să obțineți toate vitaminele și mineralele din dietă dvs. zilnică. Suplimentele de vitamine și minerale aduc un sprijin rapid pentru nivelul dvs. de energie, dar și pentru menținerea imunității organismului dvs.

Suplimentează-ți dietă zilnică cu un supliment nutritiv de calitate. De exemplu puteți încerca Forever Daily, un supliment echilibrat care va oferă 100% din aportul zilnic recomandat de vitamine B2, B6, C și E.

Vitamina D

Datorită zilelor mai scurte din iarnă, pielea noastră intră în contact cu soarele mult mai puțîn. De asemenea stăm mult mai mult în casă decât afata la soare în anotimpurile reci.

În acest fel corpul nostru produce mai puțina vitamina D. Din fericire, poți face ceva în acest sens. Desigur, mergând afară cât mai mult în timpul zilei dar și consumând mai des pește gras și ouă, acestea sunt o sursă bună de vitamina D. Bucurați-vă de masă dvs.!

Scapă de lene și de statul jos

Prea multă lene și stat jos îți strică sănătatea. Așa că date jos de pe canapea, ia mâna de pe telefon acum când citești și…mișcate. Fă o plimbare cu bicicletă, mergi pe jos sau dute la o sala de fitness. Nu contează practic ce faci atât timp când îți pui rotițele în mișcare. Personal iubesc bicicletă. Uite aici o poză:

sursa: Danut Bontas Instagram

Aer curat

Pare simplu, dar știi că e important. Aerul proaspăt are și el un rol în imunitatea organismului tău. Prin urmare ieși afară! Fă o plibare dacă e posibil in parc sau pădure.

Mergeți la magazin sau dacă sunteți la serviciu rezervă-ți câteva minute din pauză pentru a te plimbă, nu stă într-un loc. De asemenea asigurată că te îmbraci corespunzător. Să știi că eșarfă și o căciuliță drăguță nu sunt doar elemente de modă :).

Fă ceva frumos

În timpul zilei primim o grămadă de sugestii și informații de peste tot care trebuiesc și ele la rândul lor procesate. Mai mult de atât foarte multe persoane au în cap acea nesfârșita lista care trebuie să o facă ACUM – ACUM – ACUM ! Te recunoști?

Încearcă să-ți găsești timp și pentru tine, timp adevărat pentru tine în care să faci ceva frumos în serile sau week-endurile în care ești liber. Asigurate că într-adevăr toate lucrurile au fost aranjate și…start.

Somn ușor, în special noaptea

A te odihni suficient este extrem de important. Cel mai odihnitor somn este noaptea. Majoritatea oamenilor au nevoie de șapte până la opt ore de somn pe noapte.

Unii oameni chiar au nevoie de mai multe ore! Prin urmare, încearcă să te culci la timp și să nu folosești un telefon sau alte ecrane digitale înainte de a te culcă.

Lumina albastră de la telefonele mobile sau tablete/laptop “păcălește” ochii că încă e zi și te tine treaz. Noapte bună!

Bucurate de viață!

Rade, distrează-te, admira natură și socializează cu prietenii și familia. Bucurate de moment, aici și acum! O atitudine pozitivă este poate cel mai bun remediu către o sanate și o imunitate de fier.

Vrei să afli mai multe despre cum îți poți îmbunătății viață? Click aic!

Categories: Uncategorized

1 Comment

Forever Active Pro-B cu Zinc – formula ideala a starii de bine - Danut's Blogs · August 19, 2021 at 9:25 am

[…]  70% din imunitatea organismului se formeaza in colon (intestinul gros), acolo unde se regaseste cea mai mare […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: