Skip to content

Oferta Forever Living Products Romania

Esti Forever Business Owner? Transforma finalul de luna in atuul reusitelor tale Forever. Inscrie cel putin 3 persoane in perioada campaniei si primesti cadou un set de materiale promotionale Forever in editie limitata format din: o sacosa neagra de panza, un notes “Exista motive de fericire in fiecare zi”, un pix galben si o sapca neagra.
Esti Preferred Customer? Bucura-te de surprize pe foreverliving.ro pe 30 si 31 august. Pentru fiecare comanda de peste 65 euro (fara TVA) primesti cadou o geanta termoizolanta personalizata Forever in editie limitata + o pereche de ochelari de soare Forever.Ce trebuie sa stii?Campania este valabila exclusiv pentru comenzile Prefered Customerilor plasate pe 30 august (toata ziua) & 31 august (pana la ora 16:00). Punctele credit ale acestor comenzi vor conta pentru luna august.Pentru produsele oferite cadou nu se acorda contravaloarea in bani.Optiunea pick-up point este valabila pentru aceasta campanie.Valoarea minima a comenzilor care fac obiectul campaniei nu include materiale promotionale fara puncte.

Preferred Customer: o persoană care se înregistrează prin semnarea Formularului de Inscriere ca să poată cumpăra cu o reducere de 5% faţă de Preţul Recomandat de Vânzare, dar care nu dorește să devină Forever Business Owner (FBO). Această persoană este considerată un consumator la PRV și poate cumpăra produsele Forever Living doar pentru uz personal / împreună cu familia. Un Preferred Customer nu este autorizat și nici nu are licență pentru a revinde produsele Forever Living sau pentru a face alte cumpărături pentru a-i ajuta pe alții să revândă produsele. Chiar dacă are un Număr de Identificare, un Preferred Customer nu este eligil să participe la / să primească nicio compensare, în nicio formă, până când nu optează să devină FBO. Un Preferred Customer care a cumpărat Start Your Journey Pack sau produse în valoare totală de 2 Puncte Credit în oricare două luni calendaristice consecutive primește 30% discount la cumpărăturile viitoare, devine Asistent Supervizor și participă la vânzări / bonusuri și structura de compensare așa cum sunt ele definite în Planul de Marketing FLP.

forever living products romania
stil de viata sanatos
un business online
oferte romania

Vrei sa afli mai multe despre Forever si cum sa obtii minunatele reduceri si oferte mereu? Completeaza formularul de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *