Microbiomul uman, care cuprinde aproximativ 1000 de specii și 100 de trilioane de bacterii, este acum considerat a fi un „organ virtual” responsabil nu numai pentru sănătatea intestinală, ci și pentru răspunsul imun, absorbția de vitamine și minerale, performanța atletică și chiar funcțiile cognitive. Hai sa aflam despre probiotice si despre cum poarta ele un rol vital in sanatatea organismului nostra cu accente mari pe aparatul digestiv.

Probiotice: Ce sunt?

Probioticele sunt microorganisme vii care sunt destinate sa aiba beneficii pentru sanatate atunci cand sunt consumate sau aplicate pe corp. Pot fi gasite in iaurt si in alte alimente fermentate, suplimente alimentare si produse de infrumusetare.

Desi oamenii considera adesea bacteriile si alte microorganisme drept “germeni” nocivi, acestea sunt de fapt de ajutor. Unele bacterii ajuta la digerarea alimentelor, la distrugerea celulelor cauzatoare de boli sau produc chiar produc vitamine.

Multe dintre microorganismele din produsele probiotice sunt identice sau similare cu cele ale microorganismelor care traiesc in mod natural in organismul nostru.

Importanta probioticelor

Pentru a crea suplimente eficiente de probiotice, este esențial să utilizați tulpini cercetate specifice pentru beneficii specifice pentru sănătate. Deoarece tulpinile pot fi potrivite funcțiilor pe care le susțin, pot fi de încredere doar organisme sigure, stabile și documentate clinic.

Una dintre cele mai importante tulpini de Lactobacilli prezentate în numeroase studii clinice umane, LP-DG® (Lactobacillus) are caracteristici unice care susțin sănătatea intestinelor prin reînnoirea și reechilibrarea microflorei intestinale afectată de o alimentație precară, stres, probleme digestive și antibiotice. tratament.

ALEGE UN STIL DE VIATA SANATOS! CLICK AICI !

Forever Active Pro-B

Forever Active Pro-B contine sase tipuri de bacterii benefice, selectate pentru abilitatea lor de a ajunge la destinatia dorita din corp – intestinul gros. Forever Active Pro-B este suplimentul perfect de bacterii benefice, de calitate inalta, care te ajuta sa suplimentezi flora intestinala si te sustine in obiectivele tale privind dieta si stilul de viata.

Ai grijă de sănătatea ta cu FOREVER ACTIVE PRO-B! CLICK AICI !

Fiecare lant de bacterii este supus unor teste serioase si a fost selectat datorita abilitatii de a nu fi afectat de acizii gastrici, pentru o livrare optima la nivelul intestinului.

Forever Active Pro-B nu necesita refrigerare, dar, pentru a asigura beneficii optime, capsulele sunt pastrate intr-un ambalaj unic, care controleaza umiditatea si protejeaza toata bunatatea acestui supliment.

Produsul nu contine alergeni si este potrivit si pentru vegetarieni.

FOREVER ACTIVE PRO-B de la FOREVER LIVING PRODUCTS

Ai grijă de sănătatea ta cu ACTIVE PRO-B! CLICK AICI !

Forever Active Pro-B – face parte din categoria suplimentelor naturale FOREVER LIVING PRODUCTS. Afla mai multe despre Forever Living Products completand formularul de mai jos!


0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: