Skip to content

Petrecere cu cadouri de la Forever Living Products Romania de 24 ianuarie

Mare petrecere

Timp de peste 40 de ani,  Forever Living Products Romania a oferit oamenilor simpli posibilitatea unei vieti extraordinare, prin intermediul unei afaceri simple, lipsita de riscuri si cu rezultate dovedite. Si suntem mandri sa putem spune ca inca o face… cu brio.

Produsele pe baza de Aloe Vera create si distribuite de Forever stau la baza unui stil de viata sanatos, echilibrat. Nimic nou sub soare pana acum, ai putea spune. Industria de network marketing este suprasaturata si competitiva pe aceasta nisa. Pe buna dreptate, te intrebi ce face ca afacerea Forever sa fie speciala sau diferita de alte tipuri de afaceri din acest domeniu?

Pe acest blog poti afla multe despre Forever si despre mine! Astazi vei afla cum poti sa ai cateva suprize de 24 ianuarie! 🙂

Esti Preferred Customer, Asistent Supervizor, Supervizor sau Asistent Manager? Petrecerea de maine de pe foreverliving.ro iti este dedicata! Comenzile din 24 ianuarie iti pot aduce cadouri pentru tine si afacerea ta. Este zi de rasfat, de planificat o noua saptamana in afacere si de primit daruri, pe care noi ti le oferim cu drag pentru comanda ta de pe foreverliving.ro.

Astfel, pentru orice comanda de peste 120 Euro (fara TVA) care include cel putin un Forever Instant Hand Cleanser iti oferim cadou 1 plic de aloe bio-cellulose mask + un notebook personalizat Forever nou, editie limitata, cu incarcator wireless pentru telefon integrat.

Iti reamintim ca toate comenzile plasate pe foreverliving.ro care depasesc 1 p.c. primesc transport gratuit din partea noastra.

Cumpara Acum! produse Forever Living Products cu discount 5%! Click aici!

Ce trebuie sa stii?

  • campania este valabila exclusiv pentru Preferred Customerii si Forever Business Ownerii pana la nivel de Asistent Manager (inclusiv) pentru comenzile plasate pe foreverliving.ro pe data de 24 ianuarie, in valoare de peste 120 Euro (fara TVA)
  • optiunea cu pick-up point nu este valabila pentru aceasta campanie
  • in cazul in care numarul de comenzi depaseste stocul disponibil de produse oferite in dar, ne rezervam dreptul sa le inlocuim cu un alt cadou special
  • pentru produsele oferite cadou nu se acorda puncte credit si nici contravaloarea in bani
  • suma minima a comenzilor care fac obiectul campaniei nu include materiale fara puncte
  • plicul de Aloe Bio-Cellulose Mask oferit cadou are termen de valabilitate o luna
  • indiferent de numarul de bucati de Hand Cleanser de pe o comanda, se acorda un singur cadou 

Preferate Forever pe care merita sa le ai pentru tine si afacerea ta!

Forever Instant Hand Cleanser – De la Forever Living Romania

hand sanitzer and cleanser de la forever living romania

Forever Instant Hand Cleanser – un produs exceptional si extrem de cautat si util astazi, cand igiena mainilor reprezinta cel mai simplu si la indemana “pasaport” spre sanatate si stare de bine; bogat in Aloe vera, cu 70% alcool, uscare rapida, fara senzatie lipicioasa si disponibil in varianta de 250 ml, este practic, util si ideal de utilizat oriunde, oricand.

Cumpara Acum produse Forever Living Products cu discount 5%! Click aici!

Aloe Bio-Cellulose Mask – de la Forever Living Romania

aloe vera de la forever living romania

Aloe bio-cellulose mask – o masca cu adevarat revolutionara, un rasfat suprem pentru ten, un produs unic, multipremiat international – cel mai apreciat produs la categoria “Best New Face Mask” in cadrul prestigioasei gale Pure Beauty Awards 2019; medaliata cu argint la Global Green Beauty Awards 2020; premiata cu aur si declarata castigatoare detasata in categoria cea mai buna masca de fata in cadrul Global Makeup Awards USA 2020.

Cumpara Acum produse Forever Living Products cu discount 5%!

Romania – Click aici!

Belgium -Click Here!

Netherlands – Click Here!

International – Click Here!

1 thought on “Petrecere cu cadouri de la Forever Living Products Romania de 24 ianuarie”

  1. Pingback: Cea mai bună metodă de ingrijire a tenului - Danut's Blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *