Skip to content
MLM romania

Ce înseamnă network marketing și cum funcționează?

Ce înseamnă network marketing ( sau marketing în rețea)? Acest termen are o reputație dificilă și uneori acest termen este greu de digerat dar ce este mai exact?

Simplu spus este predecesorul pentru ceeea ce facem azi pe rețelele de socializare, acel “sharing”. Recomandăm produse pe care le iubim cu adevărat și le facem cunoscute prietenilor, familiei, colegilor și nu numai, cam în același fel cum recomandăm un restaurant sau un film.

De ce oamenii strâmbă din nas atunci când vine vorba de MLM sau marketing în rețea?

Este într-adevăr un model simplu – de ce unii oameni se luptă să îl accepte?

În primul rând, cred că se datorează faptului că oamenii nu sunt obișnuiți cu un model de afacere în care oamenii se ajută cu adevărat unii pe alții. Avem imediat suspiciuni cu privire la orice este diferit, trebuie să existe unele “smecherii”.

În sistemul MLM observăm că există clar o situație specială față de ceea ce știam noi din afacerile tradiționale. Nu suntem așteptați să “urcăm peste oameni”, să jucăm politică și să facem sacrificii personale ( cum ar fi să muncim ore suplimentare, neplătite) pentru a ieși în evidență și a progresa.

În al doilea rând, avem termenul de „piramidă” sau “schemă piramidală” cu care să ne confruntăm. Un termen pe care mulți nu îl înțeleg pe deplin, cu excepția faptului că este negativ; pe bună dreptate.

Deci, să fim clari: o schemă piramidală este una în care oamenii sunt recompensați pentru recrutarea de oameni și nu pentru vânzarea de produse și este ilegal.

Marketingul în rețea este acum o industrie matură, consacrată, iar cele mai bune companii au un istoric puternic, susținut de statistici impresionante de vânzări iar acestea pot impresiona cu ușurință foarte multe companii cu model de business tradițional.

Robert T. Kyosaki care a scris best-sellerul  ‘Rich Dad, Poor Dad’ este un mare susțînător al acestei industrii.

De fapt a spus: “Dacă ar fi să o iau de la capăt în loc să construiesc un tip de afacere tradițional, aș fi început să construiesc o afacere cu marketing în rețea.”

Ce avantaje avem?

În network marketing modelul de afacere este diferit, iar în opinia mea acesta creează avantaje individuale. O companie normală indiferent de produsul finit pe care-l promovează va vinde acel produs în tot felul de supermarketuri, prin reclame la televizor, reclame online etc.

În network marketing – acel produs nu îl vei găsi în niciun supermaket, îți va fi recomandat de către un prieten, de către un vecin, sau poate de cumnata ta, înțelegi ce vreau să zic? Produsul va fi recomandat de către o persoană normală, așa că ține!

Un avantaj considerabil în network marketing este faptul că da posibilitatea oricui să devină un antreprenor. Da, orice persoană care vrea să dovedească faptul că poate fi propriul lui șef, vrea mai mult de la viață deja este un condidat ideal.

Bineînțeles – sunt și alte avantaje cum ar fi:

+ Posibilitatea de câștig fără limita

În acest model de afacere, avem două mari linii de venit:

1) Cea de vânzare directă, către un client și

2) Recrutare parteneri. Ce înseamnă mai exact?

În pasul nr.1 avem un produs pe care-l îndrăgim și îl recomandăm unei alte persoane. Din vânzarea acestui produs obținem un comision care practic este profitul nostru.

Exemplu: Am produsul Aloe Vera Gel, știu că este foarte bun, știu că are peste 200 de compuși activi prin care ajută organismul și sistemul digestiv. Știu că este gel pur de aloe vera 99,7% și îl recomand colegului meu de camera. Acesta spune: Hmm… o să-l încerc și-ți plătește prețul întreg ptr. produs.

În pasul nr. 2 Îți poți creea o echipa pe care tu o poți antrena să facă exact ceea ce faci și tu. În funcție de cât de bine se descurcă echipa un anumit procent din vânzări îți va reveni ție. Cu cât mai mare echipa cu atât și volumul de vânzări, astfel încât și comisionul tău.

marketing in retea expliicat
ACCESEAZA OPORTUNITATEA FOREVER LIVING ROMANIA! CLICK AICI!

+ Îți stabilești singur țelurile (targete)

Cât vrei să câștigi într-o săptămâna? Cât vrei să câștigi într-o luna? Dar într-un an? Sau câte ori vrei să muncești pe luna? Toate aceste targete tu le vei seta și vei acționa în consecință.

+ Poți lucra când vrei – part/time sau full time – sau în funcție de programul tău

Ai deja un job? Nu vrei să renunți la el? Perfect – Marketingul în rețea îți da posibilitatea unui part-time!

+ Training și sprijin folosind un sistem de business de succes la nivel global

Eu sunt mândru de sistemul de business pus în practică de Forever Living România de unde și lucrez part-time. Întotdeauna ai un sprijin din partea liniei superioare cu informații valoaroase de business, produse și activitate în sine.

+ Oportunitatea construirii unei afaceri globale

Multe companii, că și Forever Living Products au sedii deschise în întreagă lume, astfel încât poți să faci afacerea asta de oriunde, în orice țară, practic…global. Eu scriu acest blog și bineînțeles voi avea potențiale întrebări din România; însă lucrez în Amsterdam unde am o parte din clienți.

+ Nu este nevoie de studii anterioare

Înainte de a începe această activitate de MLM nu știam deloc cum funcționează, dar bineînțeles prin cercetare amănunțită, cu ajutor de la companie și sponsori e foarte simplu să pleci într-o astfel de aventură.

Nu îți cere nimeni nici un CV. Cum îmi place mie să spun, îți creezi propriul CV adăugând în portofoliul tău cât mai multe persoane pe care le-ai ajutat să crească.

ACCESEAZĂ OPORTUNITATEA FOREVER LIVING ROMÂNIA! CLICK AICI!

Forever Living Products

Cine suntem la nivel international?

sursa: Forever Living Products Romania

+ Fondata in 1978, in SUA

+ Activeaza cu succes in 160 de tari

+ Cifra de afaceri de peste 2.5 miliarde de dolari

Cine suntem la nivel international?

+ Sanatate si wellness – o piata de mii de miliarde de dolari

+ Bogata in lichidati, fara datorii – cu 1.5 miliarde de dolari in bunuri si proprietati

+ O echipa de conducere experimentata si o extindere globala sustinuta

Cine suntem in Romania?

+ Activam cu succes din 1999

+ Sediul Central – Bucuresti, Bd. Aviatorilor, nr. 3

Va invit sa prezentarea afacerii:

https://www.youtube.com/watch?v=55ilaHprQcQ&feature=youtu.be
Prezentarea Afacerii FOREVER LIVING ROMANIA

Ce trebuie să faci în 3 pași simpli

Pasul 1. Înțelege care sunt oportunitățile de venit

sursa: FOREVER LIVING ROMANIA

Pasul 2. Construiește o activitate de succes

sursa: FOREVER LIVING ROMANIA

Pasul 3. Cum suntem platiti?

sursa: FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA

Supervizor

SUPERVIZOR FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA

Bineînțeles, sunt mai multe nivele în planul de marketing Forever Living Products – spre exemplu un manager poate câștigă în jur de 1200 de euro lunar.

ACCESEAZĂ OPORTUNITATEA FOREVER LIVING ROMÂNIA! CLICK AICI!

Concluzie

Domeniul acesta e unul vast și avansat – dar să știi că tu ești persoană principala care poate lua o decizie în aș lua pașaportul pentru o viață mai bună!

Într-adevăr sunt o mulțime de piedici, dar sunt și o mulțime de beneficii. Sunt sigur că ai întrebări așa că mă poți contacta aici.

TESTEAZĂ PRODUSELE FOREVER DIN ORICE COLȚ AL LUMII TE-AI AFLĂ – INTRĂ ÎN SHOP! CLICK AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *