Skip to content
cafea

Ma simt slabit si obosit – ce sa fac?

Daca ai fost sedentar(a) multa vreme, este posibil ca organismul tau sa fie slabit. Mergi in primul rand la medic, identifica si trateaza daca, pe acest fond, au aparut anumite afectiuni. Spune-i medicului tau si despre intentia de a te apuca de sport, pentru a-ti recomanda acele analize specifice, cum este, spre exemplu, testul de efort.

Ma simt slabit

In cazul in care corpul tau are nevoie de vitamine si de minerale in plus, verifica gama de suplimente alimentare de la Forever.

  • Forever Supergreens este un amestec ideal de peste 20 de fructe, legume, superalimente si aloe, o sursa la indemana de nutrienti de origine vegetala, bogat in vitaminele C si E, cu rol antioxidant.
Forever Supergreens
Cumpara acum – Forever SuperGreens – cu reducere de 5% – Click aici!
  • Forever Argi+ contine aminoacidul L-arginina, vitaminele B6, B9 si B12, care contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, vitamina D pentru mentinerea functiei normale a sistemului muscular si vitamina C cu rol antioxidant.
L-ARGININA Forever Argi+
Cumpara acum – Argi+ cu reducere de 5% – Click aici!
  • Forever Fields of Greens este o excelenta sursa de hrana verde, bogat in substante minerale, contine clorofila, potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc si mangan, vitaminele A, B6, E si K si miere de albine.
Fields of Greens
Cumpara acum – Forever Fields of Greens – cu reducere de 5% – Click aici!
  • Formula avansată a produsului Forever Active Pro-B  asigura 8 miliarde de bacterii benefice intr-un amestec echilibrat de 6 tulpini, special asociate cu zinc, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
Forever Active Pro-B
Cumpara acum – Forever Active Pro-B – cu reducere de 5% – Click aici!
  • Taratele de ovaz din Forever Absorbent-C favorizeaza absorbtia vitaminei C, un antioxidant puternic.
Forever Absorbent-C
Cumpara acum – Forever Absorbent C – cu reducere de 5% – Click aici!
  • Special conceput pentru a se dizolva usor in gelul de Aloe vera, Forever Cardio Health furnizeaza coenzima Q10, necesara desfasurarii functiilor de baza la nivel celular si contine extracte botanice, minerale, lecitina si vitamine antioxidante.
Forever CardioHealth cu coenzima Q10
Cumpara acum – Forever Cardio Health – cu reducere de 5% – Click aici!

Motivatie

Nu exista motivatie, nu exista un tel precis.

Ce este Motivatia?

Am putea spune că este forță care ne împinge în continuare să atingem un anumit scop prin acțiunile noastre. Când faci o muncă fară motivație, nu reușești să o faci cu dedicare și eficientă deplină. Iti recomand sa citesti acest blog!

Afla mai multe pe pagina de facebook – Danut Bontas Health Factory

1 thought on “Ma simt slabit si obosit – ce sa fac?”

  1. Pingback: Un ghid care iti arata cand trebuie sa iei suplimente alimentare si de ce - Danut's Blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *