Skip to content
forever living

Cum și de ce să te înscrii în Forever Living Products România?

Thumbnail image of a Lens result

Primăvară își face loc sub privirile noastre și ne colorează din plin zilele și visurile. Trăim vremuri incerte (nu este prima dată), dar un lucru este cert – în Forever găsim întotdeauna oază de liniște, calm, inspirație, motivație, stabilitate și încredere care ne încălzește sufletul, precum și puterea de a zâmbi și de a dărui zambetele celor din jur. Și vom continuă să o facem, cu mai mult avant că niciodată. Pentru că puterea dragostei Forever schimbă vieți.

De ce?

 Creați o imagine clară a ceea ce doriți să realizați. De aici începe totul: dacă vrei să obții ceva, te ajută să-l vizualizezi în detaliu. Cu cât ești mai motivat și cu cât imaginația ta este mai mare, cu atât va fi mai ușor.

O viziune asupra obiectivului tău este un mijloc important de a rămâne motivat. Ți se pare dificil, sau vrei doar să-l păstrezi? Apoi notează-l. De exemplu poți scrie:

Cum m-aș simți dacă mi-aș atinge scopul? Care sunt beneficiile atingerii acestui obiectiv?

Cine nu vrea bani și sănătate?

Jogging, Run, Sport, Jog, Sporty, Race, Movement

Unul din factorii care pe mine personal, Dănuț, m-a făcut să mă îndrept către Forever a fost o situație medicală. Să nu înțelegeți greșit, eu nu promovez un stil de viață complicat și nici nu îți spun că trebuie să înlocuiești medicamentele date de medic cu cele din Forever.


Tot (sau aprope tot) ce zice medicul este important. Dar este important și cum te simți tu.
Eu am realizat după ce am făcut 5 ani de chimie dintre care 2 ani Master în Chimia Mediului și Siguranță Alimentară – cât de important este să ai grijă de tine pe mai multe planuri. 

Thumbnail image of a Lens resultO dată ce crești în vârstă vin și alte opțiuni ale vieții dar mai vin și alte tentații. Corpul nostru este cel mai importantă  unealtă de a face bani și de a face lucruri. Spune-mi un lucru pe care poți să-l faci fără corp? 

Mai mult am determinat pentru mine, (propoziția asta posibil să nu fie adevărată pentru tine sau poate este, tu decizi); am determinat că omul este împărțit în 3. Omul are un corp, un suflet și o minte.
Că lucrurile să iasă așa cum trebuie toate lucrurile astea 3 trebuie să fie într-un sincron. 


Fără a intră prea mult în acest subiect, care îl las pe un blog viitor, am determinat că toți oameni vor să aibă un corp excelent dar nu sunt dispuși să depună efortul necesar și toți vor bani fără să muncească.

Cum te ajută Forever?

Yoga, Woman, Lake, Outdoors, Lotus Pose, Meditation

Fondată în 1978, Forever Living Products este o companie multimiliardară în continuă creștere, fiind lider mondial în cultivarea și producția celei mai benefice și populare specii de Aloe vera.

Pasiunea pentru un stil de viață sănătos, pentru produse de calitate și independența financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze această companie, care a schimbat și schimbă viețile a zeci de milioane de oameni din întreagă lume. Planul sau a fost simplu: oferă oamenilor produse recunoscute pentru a promova un stil de viață sănătos pe termen lung — și fă-o întotdeauna într-un stil cald și personal. Astăzi, rezultatele vorbesc de la sine, continuând împreună cu fiul sau, Gregg Maughan, Președintele Forever, să conducă o companie unică în lume.

De 43 de ani în lume și de 23 de ani în România, Forever Living Products cultivă bunătate în jurul ei cu multă generozitate. Cum?

Singura companie Aloe vera integrata vertical din lume

Secretul care stă la baza succesului extraordinar al Forever este foarte simplu și se rezumă la planta Aloe vera. Abordarea noastră personalizată de cultivare și recoltare a acestui ingredient natural valoros și modul în care o adăugăm produselor noastre este recunoscut și apreciat în întreagă lume. Ne caracterizează calitatea riguroasă verificată, pas cu pas, chiar de noi.

Atunci când Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, știa că nu este în interesul acesteia să se bazeze pe terți furnizori în ceea ce privește plantațiile de aloe și procesul de producție. Din acest motiv, Forever și-a asigurat nu doar plantații proprii de aloe, dar și punctele de fabricație și distribuție ale produselor.

Cu ajutorul științei, inovației și devotamentului echipei noastre științifice și de dezvoltare, Aloe Vera of America își dedică eforturile pentru că tu să beneficiezi de Aloe vera de cea mai bună calitate.

Forever deține toate plantățiile de aloe pe care le folosește în crearea produselor – în Rio Grande Valley – Texas și 6.500 de acri în Republica Dominicană, această fiind și cea mai mare plantație de aloe din lume. Cultivăm Aloe vera în cel mai bun climat și în cele mai bune condiții, care îți garantează că vei primi cele mai bune produse. De la planta la produs, pentru ține. Pe plantația noastră din Republica Dominicană creștem peste 30 de milioane de plante și recoltăm peste 500.000 de kilograme de aloe în fiecare săptămâna.

Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operațiunilor prin care trece Aloe vera noastră. De aici, noi controlăm plantațiile noastre din Texas și Republica Dominicană, unitățile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual și procesul de fabricare al gamei  noastre de produse excepționale pe baza de Aloe vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari în tehnologie de vârf, laboratoare de ultima generație și unități de cercetare, toate pentru a se asigura că Forever livrează constant doar cele mai de calitate produse din lume.

Suntem mândri să spunem că operațiunile noastre de procesare a plantelor de aloe furnizează cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori și Forever Business Owneri din lume. În spatele fiecărui produs pe baza de Aloe vera se află o operațiune de clasa mondială.

Start Your Journey Pack

May be an image of person, child and text that says "YOUR START JOURNEY COMBO PAK FOREVER®"

🗯Te-ai gandit vreodata cum sa beneficiezi de mai multe produse la un pret special? 🗯

Primul pas pe care il poti face in Forever este – Start Your Journey Pack!
🔵Reuneste produse de top din oferta companiei (inclusiv pachetul revolutionar C9 din programul FIT)

🔵Iti ofera posibilitatea sa testezi si promovezi produsele care iti deschid calea catre un stil de viata sanatos si catre o afacere de succes.

🔵Este cel mai simplu, rapid si avantajos mod de a deveni Forever Business Owner si de a porni cu incredere in calatoria succesului.

🔵Pachetul contine produse in valoare de aproximativ 1.5 p.c. (la inscriere sau la nivel de Preferred Customer il cumperi la pret de 1.5 p.c., dar iti vor fi alocate 2 p.c.).

🔵Prin achizitia lui te califici direct la nivel de Asistent Supervizor, nivel de la care poti incepe sa-ti construiesti afacerea,sponsorizand oameni si formandu-ti astfel echipa.

🔵In plus, incepand cu urmatoarea comanda dupa cumpararea lui, beneficiezi de un discount de 30% fata de Pretul Recomandat de Vanzare la toate produsele din gama Forever, reducere care creste pe masura ce avansezi in Planul de Marketing.

May be an image of 1 person and text


Pachetul contine:
🔰C9 cu Forever Aloe Vera Gel (Vanilie sau Ciocolata) – 1 cutie

🔰Forever Active Pro-B – 1 buc

🔰Forever ARGI+ – 1 buc

🔰Aloe Propolis Creme – 1 buc

🔰Aloe Vera Gelly – 2 buc

🔰Aloe Heat Lotion – 2 buc

🔰Aloe Lips – 3 buc

🔰Forever Bright Toothgel – 2 buc

🔰Aloe Ever-Shield Deo Stick – 2 buc

🔰Aloe Peaches mini – 3 cutii x 330 ml
De asemenea, pachetul mai contine si urmatoarele materiale de marketing: catalogul de produse si brosura Primii Pasi spre Manager.
Tot ce trebuie sa faci ca sa-l cumperi e sa imi dai un mesaj pe whatsapp!

Sau pur si simplu il poti cumpara singurel de aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *