Skip to content

Aloe Moisturizing Lotion

Cautati o reteta clasica pentru o crema hidratanta absolut minunata? Atunci alegeti ingrediente de incredere precum jojoba, musetelul si vitaminele C si E. Adaugati agenți hidratanti puternici cum sunt elastina, colagenul si alantoina si mixati totul cu puterea Aloe vera. Rezultatul: crema hidratanta Aloe Moisturizing Lotion -> https://buff.ly/3oZQ7TV#produsulLunii

Beneficii cheie

  • Emulsie hidratanta pentru fata si corp
  • Excelenta crema de maini
  • Textura onctuoasa

De Aloe Moisurazing Lotion?

Capriciile vremii, vantul, factorii poluanti isi lasa zi de zi amprenta asupra pielii. De acum, veti putea combate aceste efecte cu excelenta emulsie Aloe Moisturizing Lotion.

Cumpara orice produs FOREVER LIVING PRODUCTS CU REDUCERE! CLICK AICI!

Aceasta emulsie unica are proprietati umectante si hidratante exceptionale. Contine colagen si elastina pentru mentinerea aspectului neted, moale si suplu al pielii, contribuind la pastrarea unui pH echilibrat.

Cu o consistenta mai densa decat Aloe Lotion, Aloe Moisturizing Lotion este ideala pentru refacerea hidratarii cutanate si reda pielii aspectul moale, matasos.

Aloe Moisturizing Lotion este excelenta pentru ingrijirea fetei, mainilor si corpului, contribuind la contracararea efectelor poluarii si agresiunii factorilor de mediu. In cazul aplicarii machiajului, aceasta se poate realiza numai dupa absorbtia completa a emulsiei.

Incearca si tu Aloe Moisturizing Lotion! Click aici! (pentru ROMANIA) sau aici pentru international!

Vrei sa afli mai multe despre Produse forever? Atunci completeaza formularul de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *