Skip to content

Ziua de 8 martie apartine femeilor din intreaga lume

Ziua de 8 martie apartine femeilor din intreaga lume. Noi va sarbatorim in mod special pe voi, toate femeile Forever care sunteti mereu alaturi de noi. Ne dovediti zilnic, prin puterea exemplului, ca nimic nu va sta in cale atunci cand va propuneti ceva.

Sunteti mame, prietene, fiice, sotii, partenere de viata si de afaceri, mereu dornice sa va autodepasiti, indiferent de imprejurari, si cu totii suntem #ForeverProud de voi. Bucurati-va de tot ceea ce sunteti, de ceea ce deveniti si realizati in fiecare zi.

8 martie este pentru Ea

Am pregatit pentru voi un dar Forever. Toate comenzile plasate pe foreverliving.ro sau in depozitele din tara pe data de 8 martie vor fi insotite de o surpriza energizanta din partea noastra pentru voi, cele care daruiti bucurie in fiecare zi.Insa nu uitati ca cel mai frumos dar sunteti chiar voi. Aveti toata pretuirea noastra si suntem recunoscatori sa va avem in echipa Forever!

Indiferent de valoarea comenzii, indiferent de cine plaseaza comanda, surpriza va fi asigurata in fiecare colet, pentru ca femeile din jurul vostru sa se bucure de un plus de energie si vitalitate in implinirea visurilor lor.

La multi ani cu zambete si bucurii in fiecare zi!

Echipa Forever Romania & Danut Bontas Health Factory


Vrei sa alfi mai multe despre Forever?

Numele meu este Danut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *