Skip to content
danuts bontas forever living business onwer

De ce sa optezi pentru Forever Living Products Romania?

Compania Forever Living a fost fondata in anul 1978 si a fost conceputa si gandita pentru orice persoana care doreste un viitor mai bun sa aiba toate sansele sa-l atinga. Acum este o companie de multe miliarde de dolari, cu milioane de oameni, asa ca mine si tine, care sunt proprietari de afacere Forever in intreaga lumea.

Este usor sa pornesti o afacere Forever. Spre deosebire de multe alte companii de marketing in retea, nu exista nicio taxa anuala sau comenzi lunare obligatorii.

Odata inscris in aceasta activitate veti avea urmatoarele beneficii:

  • Un antrenor personal si un indrumator
  • O gama larga de materiale de sprijin atat online cat si offline
  • Instruiri de specialitate
  • O licenta gratuita pentru comertul international

Ce avantaje avem daca suntem proprietari de afacere Forever?

O COMPANIE CREDIBILA DE VANZARI DIRECTE, CU CRESTERE SUSTINUTA AN DE AN

Incepe aventura Forever cu 15% reducere la orice produs! Click aici!

Forever Living are peste 1,5 miliarde de dolari in active si este o companie cu capital bogat, fara datorii, in crestere constanta pe parcursul a celor 40 de ani de existenta.

De asemenea compania este prezenta si in Romania de peste 20 de ani!

O COMPANIE GLOBALA, O OPORTUNITATE DE AFACERE GLOBALA

pamantul vazut din spatiu
Obtine informatii personalizate despre cum sa inepi Activitatea Forever Living! Click aici!

Forever Living Products este o companie cu sedii centrale (HQ) in peste 160 de tari. Compania detine o infrastructura internationala care face posibil pentru orice persoana care are o reala ambitie de a fi anteprenor, sa construiasca o afacere pe tot globul.

CONSTRUCTIA UNUI VENIT PASIV

Structura de network marketing a companiei Forever impreuna cu un plan de marketing bine realizat iti confera un avantaj considerabil in construirea unei linii de venit atat tie cat si echipei tale.

Primul pas este inscrierea in companie, care nu costa nimic (poti face acest lucru de aici) si din start la prima comanda de produse ai o reducere de 15%. Acest nivel se numeste NC ( Novus Customer) si iti da posibilitatea sa ei produse cu reducere dar si sa avansezi in planul de marketing.

Produsele au un punctaj, unele dintre ele un punctaj mai mic, altele au un punctaj mai mare si cel mai mare punctaj il au pachetele de produse, cum e si normal. Acumularea in doua luni calendaristice (spre exemplu 1.04.2020 – 31.05.2020 ) 2 puncte inseamna ca te califici automat catre urmatorul nivel in planul de marketing numit Assistent Supervizor 2 mari beneficii.

  1. Reducere la orice produs de 35% – ceea ce inseamna ca daca esti distribuitor e salariul tau.
  2. Posibilitatea creeari unei echipe pe care tu o poti antrena, asa cum crezi de cuviinta, bineinteles respectand politica Forever. In acest mod creezi o alta linie de venit.

Bineinteles – daca esti interesat de domeniul de business si doresti din start sa incepi aceasta activitate cu pragul de Assistent Supervizor facut si reducerea de 35% este posibil cumparand 2 pct din start. Cea mai simpla varianta este sa cumperi A Touch Of Forever.

sursa: Forever Living Products Romania

PLANUL DE MARKETING ESTE DE NEEGALAT

Planul de marketing forever iti ofera un potential de castig infinit, stimulente – inclusiv bonus in cash si calatorii globale. Simplitatea si rafinitatea planului de marketing iti cofera control absolut asupra liniei de venit.

PRODUSE PREMIUM INTR-O INDUSTRIE IN CRESTERE

sursa: Forever Living Products Romania

Forever produce si vinde produse de sanatate si wellness bazate pe cel mai pur gel de aloe vera.

Discutam totusi si de o gama diversa de produse Forever asta inseamna ca exista produse pentru toate tipurile de clienti cum ar fi:

Daca iti doresti sa faci parte din familia Forever poti trimite un mesaj aici.

sursa: Danut Bontas Health Factory Facebook

Indiferent din ce tara esti poti face aceasta activitate! Acceseaza pagina de shop! Click aici!

Sau….
Completează formularul de mai jos pentru o consultare GRATUITĂ cum să începi afacerea Forever și cum să obții între 15% și 48% reducere la orice produs!