Skip to content

Care este cel mai bun pachet de la Forever Living Products?

O combinatie irezistibila de produse de top din gama companiei, ideale pentru consumul zilnic, pentru testare si pentru a va mari echipa cu oameni dornici sa traiasca sanatos si sa impartaseasca acest stil de viata cu altii intr-o afacere mereu in crestere.

Start Your Personal Use Pack

Start Your Personal Use Pack

Start Your Journey Pack – pachetul ideal de start in calatoria Forever pentru toti cei care vor sa intre in cea mai frumoasa afacere din lume. Cine si-a inceput calatoria in succesul Forever cu acest pachet? Si cum l-a ajutat? 😍

✔Reuneste produse de top din oferta companiei (inclusiv pachetul revolutionar C9 din programul FIT)✔Iti ofera posibilitatea sa testezi si promovezi produsele care iti deschid calea catre un stil de viata sanatos si catre o afacere de succes.

✔Este cel mai simplu, rapid si avantajos mod de a deveni Forever Business Owner si de a porni cu incredere in calatoria succesului.

✔Pachetul contine produse in valoare de aproximativ 1.5 p.c. (la inscriere sau la nivel de Preferred Customer il cumperi la pret de 1.5 p.c., dar iti vor fi alocate 2 p.c.).

✔ Prin achizitia lui te califici direct la nivel de Asistent Supervizor, nivel de la care poti incepe sa-ti construiesti afacerea,sponsorizand oameni si formandu-ti astfel echipa.

✔In plus, incepand cu urmatoarea comanda dupa cumpararea lui, beneficiezi de un discount de 30% fata de Pretul Recomandat de Vanzare la toate produsele din gama Forever, reducere care creste pe masura ce avansezi in Planul de Marketing.

Start Your Personal Use Pack

Vrei mai multe detalii? Trimite un WhatsApp acum sau click aici!

1 thought on “Care este cel mai bun pachet de la Forever Living Products?”

  1. Pingback: Energie cu Argi+ - Danut Bontas Consulting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *