Microbiomul uman, care cuprinde aproximativ 1000 de specii si 100 de trilioane de bacterii, este acum considerat a fi un “organ virtual” responsabil nu numai de sanatatea intestinala dar si de raspunsul imun, absorbtia de vitamine si minerale, performanta atletica si chiar functiile cognitive.

Aflam ce sunt probioticele si cum poarta un rol vital in sanatatea organismului nostru cu accente mari pe aparatul digestiv.

Okey, ce sunt?

RECOMANDARE CARTE: O CALATORIE PRIN LUMEA VIE – CLICK AICI !

Probioticele sunt bacterii vii care sunt benefice pentru organismul nostru, in mod special pentru sistemul digestiv. De fiecare data cand ne gandim la acestea ne gandim la germeni care cauzeaza boli.

Din fericire nu e totul chiar adevarat astfel incat organismul nostru e plin de bacterii care sunt si “bune” si “rele”. Probioticele sunt deseori numite bacaterii bune pentru ca ajuta sistemul digestiv in functionarea corecta.

Gasesti probiotice in suplimente alimentare, diverse tipuri de alimente cum ar fi iaurtul. Doctorul le mentioneaza atunci cand vorbeste de problemele sistemului digestiv.

Ce sunt probioticele si cum functioneaza?

Cercetarile din acest domeniu sunt in plina desfasurare avand in vedere ca avem un numar destul de mare de bacterii insa stim cu certitudine urmatoarele:

  • Cand se intampla sa pierzi din bacteriile bune, de exemplu cand iei antibiotice, probioticele te ajuta sa le inlocuiesti.
  • De cele mai multe ori ajuta sa balansezi bacteriile bune si cele rele astfel incat organismul sa functioneze asa cum ar trebui de drept sa o faca.

Lactobacillus. Probabil cel mai comun probiotic. Este cel pe care il vei gasi in iaurt si in alte alimente fermentate.

Este prezentat in numeroase studii clinice umane ca LP-DG (Lactobacillus) iar cateva din caracteristicile sale unice este de a sustine sanatatea intestinelor prin reinoirea si reechilibrarea microflorei intestinale afectata de o alimentatie precara, stres, probleme digestive, antibiotice sau diverse tratamente.

Forever Active Pro-B

Forever Active Pro-B contine sase tipuri de bacterii benefice, selectate pentru abilitatea lor de a ajunge la destinatia dorita din corp – intestinul gros.

Forever Active Pro-B este suplimentul perfect de bacterii benefice, de calitate inalta, care te ajuta sa suplimentezi flora intestinala si te sustine in obiectivele tale privind dieta si stilul de viata.

Fiecare lant de bacterii este supus unor teste serioase si a fost selectat datorita abilitatii de a nu fi afectat de acizii gastrici, pentru o livrare optima la nivelul intestinului.

Forever Active Pro-B nu necesita refrigerare, dar, pentru a asigura beneficii optime, capsulele sunt pastrate intr-un ambalaj unic, care controleaza umiditatea si protejeaza toata bunatatea acestui supliment.

Produsul nu contine alergeni si este potrivit si pentru vegetarieni.

Uite aici si o prezentare video:

Ai grijă de sănătatea ta cu ACTIVE PRO-B! CLICK AICI !

Ti-a placut acest blog sau doresti sa-mi scrii un feedback? Atunci te rog nu ezita si trimite un e-mail aici!


0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: