Skip to content

O carte cadou de la Forever Living Products

Suntem hotarati sa spargem mitul ca inceputul de an (si in special luna ianuarie) este cea mai deprimanta perioada. Avem la indemana produsele si ritualul ideal care va schimba starea de spirit  instant si va ofera buna dispozitia, relaxarea si energia de care aveti nevoie!  In acest post vei afla cum poti avea o carte cadou de la Forever.

O carte supriza

O CARTE SUPRIZA LA COMANDA FOREVER LIVING PRODUCTS
sursa: FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA

Astfel, incepand de astazi, toate comenzile plasate atat online, pe foreverliving.ro, cat si in depozite, care includ cel putin 1 Aloe Blossom Herbal Tea, produsul lunii ianuarie, si 1 Forever Bee Honey, vor fi insotite de cate o carte surpriza care sa completeze tabloul unui moment de relaxare oriunde, oricand! 

Dati vestea mai departe si bucurati-va de momente relaxante si de o lectura inedita, savurand aromele dulci si parfumate ale unui ceai cu adevarat unic.

Ce trebuie sa stii

  • Indiferent cate Aloe Blossom Herbal Tea si Forever Bee Honey  aveti pe o comanda, veti primi o singura carte cadou. Pachetele Forever nu fac obiectul ofertei..
  • Oferta este valabila pentru comenzile online, plasate pe foreverliving.ro, si in centrele de distributie din tara.
  • Oferta este valabila pentru modalitatile de plata disponibile.
  • Optiunea de livrare “pick-up point” este valabila pentru aceasta oferta.
  • Cadourile (cartile) se acorda in limita stocurilor disponibile. 
  • Nu se acorda contravaloarea in bani a cartilor oferite cadou.

Spor la cumparaturi! Click aici pentru oferta!

Acest post este integral construit de FLP ROMANIA. Poti beneficia de aceasta oferta si tu daca esti inscris in sistemul de clienti fideli. Afla cum poti face acest lucru! Click aici! Sau trimite-mi un mesaj daca ai nevoie de mai multe informatii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *