Skip to content

Nu ai aflat ce inseamna hidratare, pana acum! Crede-ma…

Hidratare de exceptie cu Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

Hidratarea cutanata este un fenomen complex asemanator unui flux constant de apa din straturile superioare catre cele inferioare ale pielii. Nivelul optim de hidratare si factorii care il influenteaza necesita cateva precizari ce tin de metabolismul apei in organism. Apa reprezinta partea fundamentala a plasmei sanguine, lichidelor interstitiale si limfei, fiind solvent si transportor pentru numeroase substante; de asemenea, apa favorizeaza reactiile chimice din organism. Necesarul de apa al organismului este asigurat prin alimentatie sau metabolism, iar reglarea este efectuata de sistemul nervos si glandele endocrine. Pielea contine aproximativ 70% apa (din care 20% in stratul cornos), dar cantitatea variaza invers proportional cu varsta. 

Hidratarea optima reflecta, practic, echilibrul intre apa care se evapora la suprafata pielii si cea care provine din straturile profunde.

Deshidratarea cutanata poate fi superficiala sau profunda. 

Deshidratarea superficiala are cauze externe si se manifesta prin aspect caracteristic de piele fina, subtire, sensibila, care isi pierde aspectul plin si ferm, precum si prin scaderea secretiei sebacee. Un ten deshidratat superficial se recunoaste dupa exfolierea specifica, iar la palpare pielea este usor aspra si pierde din fermitate.

Deshidratarea profunda este determinata de factori intrinseci (tulburari ale metabolismului apei, mai exact incapacitatea organismului de a retine apa in tesuturile subcutanate), situatie in care organismul este obligat sa isi procure apa din tesuturile proprii. Acest lucru necesita un efort deosebit, motiv pentru care scade cantitatea de grasimi subcutanate, deci dispare acel suport plastic al pielii, iar aceasta isi pierde fermitatea, formeaza cute, pliuri sau o retea de riduri adanci. Un ten cu deshidratare profunda se recunoaste dupa aspectul pielii (flasca, ofilita prematur, cu tendinta la riduri profunde).

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream este ideala pentru hidratare profunda si restabilirea echilibrului hidric al pielii uscate. 

Cumpara Acum – Aceasta Crema!

Extractul din scoarta de pin contine substante naturale numite proantocianide oligomerice, cu puternice proprietati antioxidante, ce combat actiunea radicalilor liberi si contribuie la mentinerea si consolidarea colagenului cutanat, cea mai bine reprezentata proteina din corp. Contracararea actiunii radicalilor liberi este considerata de catre oamenii de stiinta ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de combatere a semnelor imbatranirii cutanate. Combinatia dintre extract din scoarta de pin, gel stabilizat de Aloe vera, trei tipuri de ceramide si substante hidratante de ultima generatie contribuie la mentinerea si refacerea hidratarii cutanate din interiorul straturilor superficiale ale epidermei. 

Adauga Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream in ritualul tau de seara, pentru un rasfat suprem al tenului, cu puterea extraordinara de refacere a Aloe vera si super ingrediente intens hidratante. Aplic-o pe tenul curat, proaspat demachiat si tonifiat, seara, inainte de culcare, iar pielea va absorbi toata bogatia din aloe, ceramide si extractele vegetale din formula produsului.

Daca vorbim despre hidratare, nimic nu se compara cu gelul pur din interiorul frunzei de aloe de pe plantatiile noastre. Ceramidele completeaza perfect beneficiile Aloe vera, ameliorand textura si supletea pielii.

Dar beneficiile revitalizante nu se opresc aici. Am inclus in formula produsului extract din scoarta de pin, bogat in antioxidanti ce combat efectele nocive ale radicalilor liberi si semnele imbatranirii cutanate, contribuind si la mentinerea nivelului de colagen. Un alt ingredient puternic, palmitoil tripeptide 5, ajuta la ameliorarea texturii si aspectului pielii, pentru ca dimineata sa te bucuri de un ten radios, stralucitor. 

Beneficii cheie:

    Asigura hidratare de exceptie, chiar pentru cele mai deshidratate tenuri
•    Contine extract din scoarta de pin pentru combaterea actiunii radicalilor liberi
•    Contribuie la refacerea si mentinerea tineretii tenului
•    Amelioreaza aspectul si textura tenului
•    Combate semnele imbatranirii
•    Are o textura bogata
•    Iubita si de vegetarieni
•    Nu contine gluten

Cumpara Acum acesta cremea!

Vrei sa afli mai multe despre produsele Forever?

Da-mi un mesaj pe whatsapp!

1 thought on “Nu ai aflat ce inseamna hidratare, pana acum! Crede-ma…”

  1. Pingback: Aloe Body Wash - Nu exista un alt gel de dus mai bun - Danut's Blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *