Skip to content

Un weekend energetic de la Forever Living Products

Produs cu produs se creeaza energia Forever Living Products de care suntem cu totii indragostiti. Iar in acest weekend, daruim bucurii si energie cat cuprinde in jurul produselor tale preferate comandate pe foreverliving.ro pe 25 si 26 aprilie, astfel:

  • Toate comenzile intre 50 si 110 de euro (fara TVA) primesc cadou un sticker cool Forever pentru telefon (editie noua si limitata). 2 mostre de produse si 2 bratari personalizate.
  • Comenzile care depasesc 110 euro (fara TVA) primesc cadou stickerul, mostrele si bratarile si, in plus, va oferim un FAB X din partea noastra, pentru ca energia finalului de luna in afacerea Forever sa va gaseasca in forma maxima.

Bucuriile nu se termina aici, deoarece va reamintim ca:

  • Beneficiati de transport gratuit la toate comenzile care depasesc 1 p.c. si reducere la taxa de livrare pentru cele mai mici de 1 pc  la 10 lei pentru Bucuresti si 15 lei pentru tara.
  • Novus Customerii (adica persoane care au cont pe foreverliving.ro si beneficiaza de reducere de 15% la orice produs) cat si Asistent Supervizorii (clienti fideli care in 2 luni calendaristice au facut 2 pc forever si au reducere de 35% la fiecare produs) care plaseaza comenzi de peste 100 de euro primesc in continuare un Aloe Sunscreen gratuit.

Ce trebuie sa stiti?

  • Oferta este valabila exclusiv pentru comenzile plasate pe foreverliving.ro in zilele de 25 si 26 aprilie, in limita stocurilor disponibile.
  • Pentru produsele oferite cadou nu se acorda puncte credit.
  • Valoarea minima a comenzilor care fac obiectul comenzilor nu include materiale promotionale fara puncte.
  • Indiferent de cat de mare este valoarea comenzii de peste 110 euro (fara TVA), se acorda un singur set de cadouri format din 1 sticker, 2 bratari, 2 mostre si 1 FAB X.
  • Daca nu aveti cont pe foreverliving.ro , va rugam sa urmati indicatiile de pe site pentru a va crea contul. Acesta va fi activat incepand de luni, 27 aprilie, cand veti fi contactati de colegii nostri care va vor asista pentru finalizarea comenzilor care fac obiectul ofertei.
  • Conturile de pe foreverliving.ro ale noilor inscrisi online se activeaza automat.

Sunt mandru ca fac parte din Forever Living Products si am sansa sa va impartasesc toate aceste informatii minunate! Daca iti doresti un plan de sanatate personalizat, te rog trimite-mi un e-mail aici!

Sa aveti un weekend plin de bucurii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *