Știai că planta aloe vera nu este o invenție a zilelor noastre, ci este folosită încă de pe vremea faraonilor egipteni? Se spune ca însuși regina Cleopatra folosea extracte din această plantă minune pentru a-și întreține frumusețea, atât de cunoscută în întreaga lume. Aloe Vera are foarte multe beneficii asta aflam despre un produs revolutionar in cosmetica.

Calitățile ei medicinale și efectele benefice pe care le are această plantă, erau cunoscute de către zeițele Cleopatra și Neferiti. Acestea le foloseau la ritualurile de înfrumusețare, sub formă de cremă sau mască pentru o piele cât mai fină și catifelată.

Experții de la Forever – The Aloe Vera Company au înțeles exact de ce este nevoie pentru ca aloe vera să fie o sursă naturală de sănătate pentru trup și suflet. Astfel au creat produsul revoluționar masca super-hidratantă Aloe bio-cellulose mask îmbogățită cu puterea extraordinară a aloei.

Această mască este singura care îți poate asigura o refacere și întinerire a pielei, exact așa cum o făcea și pentru Cleopatra. Aloe bio-cellulose mask este o mască creată într-un mediu controlat, fiind o realizare incredibilă în domeniul îngrijirii tenului și făcându-o astfel unică, deosebită fată de măștile tradiționale.

Iată tot ce trebuie să știi despre masca Aloe bio-cellulose înainte de a o folosi:

➔ Tehnologia bifazică – masca unică pe piață

Fibra din mască este îmbibată în gelul pur de aloe vera și iarbă de mare ajută la hidratearea, catiferarea și îngrijirea perfectă a tenului.
Serul hidratant este îmbogățit cu cele mai bune ingrediente botanice, făcând astfel pielea să strălucească și să rămână întinerită pentru mai mult timp.

➔ Combate semnele de îmbătrânire și reduce până la cele mai mici
riduri

Ceaiul verde este extractul esențial care ajută la beneficiile antiîmbătrânire, la fel și glicerina care estopează pînă la cele mai mici riduri.

➔ Revigorează, calmează, conferă strălucire și luminozitate tenului

Cele patru beneficii pe care le cauți mereu la o mască sunt acum disponibile în noua forumulă a măștii Aloe bio-cellulose mask , care cu ajutorul extractului natural de castan sălbatic revigorează pielea, calmează și reduce roșeața tenului.

➔ Absorbție maximă – hidratare fără textură lipicioasă

Având o rată mare de absorbție, acest lucru înseamnă că o cantitatea de nutrienți ajung chiar și până în cele mai profunde straturi ale pielii. Acest lucru nu se întâmplă la măștile tradiționale.

➔ Ideală pentru orice tip de ten

Această mască este potrivită pentru orice tip de ten, este ușor de aplicat, nu conține parfum si cel mai important aspect este că nu necesită clătrie.

Aloe bio-cellulose mask

Cumpara Acum cu 15% reducere Aloe Bio-Cellulose Mask! Click aici!

Kitul Aloe bio-cellulose mask format din 5 măști individuale,uniformizează nunața și textura tenului, hidratează pielea și oferă un aspect întinerit. Îmbogățită cu un serum special, această mască este deosebită prin faptul că nu necesită clatire.

Vei observa imediat cât de perfect se pliază pe conturul feței tale, deoarece efectele le vei simți încă din primele minute de la aplicare.
După cele 20 de minute de aplicare, îndepărtezi masca, iar cu cantiatea de produs rămasă, masezi pe fată și pe gât, pentru un aspect radiant.

Acum nu îți mai rămâne decât să te relaxezi și să simți beneficiile hidratante și catifelante ale măștii Aloe bio-cellulose mask , exact așa cum o făceau și zeițele egiptene.

Dacă și tu vrei să-i redai tenului tău aspectul unei zeițe, comandă-ți aici masca revoluționară Aloe bio-cellulose.

Mod de utilizare

Deschide plicul și depliază masca.  Masca este protejată de o țesătură subțire, pe ambele părți. Îndepărtează una dintre țesături și pune-o deoparte. Ž

Aplică masca pe față. Apasă ușor, pentru a te asigura că este corect aplicată.  Îndepărtează a doua parte a țesăturii și pune-o deoparte.  Îndepărtează masca de pe față după 20 de minute. Nu necesită limpezire. Masează cantitatea de produs rămasă pe față și gât, pentru un aspect întinerit.

Cumpara Acum cu 15% reducere Aloe Bio-Cellulose Mask! Click aici!


1 Comment

Frumusețe cu Sonya Daily Skincare Kit si Forever - Danut's Blogs · November 7, 2020 at 10:14 pm

[…] elemente fundamentale pentru frumusețe. Sistemul zilnic de îngrijire a pielii Sonya oferă aloe, extracte de fructe, ceai alb și alte substanțe botanice hidratante, care pătrund adânc în […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: