Skip to content
aloe ver mini si argi plus

Cum începi o afacere cu Aloe Vera ?

Poate ați auzit că aloe vera este inima activității Forever Living și bineînțeles ar fi corect. Aloe Barbadensis Miller este una dintre singurele specii de aloe vera din peste 400 cunoscute, vedeta pentru abilitățile sale calmante dar și pentru valoarea sa nutritivă. Discutăm cum să începi o afacere cu Aloe Vera.

Bauturile Aloe Vera

Este principalul ingredient în multe dintre produsele Forever Living și ingredientul numărul 1 din băuturile Aloe Vera.

Produsul original Forever Aloe Vera Gel este cel mai popular produs al companiei și conține 99,7% gel de aloe, exact din plantă. Tot odată cu Forever Aloe Berry Nectar și Forever Aloe Peaches, versiunile cu mai mult gust completează un trio de sănătate.

Freedom, un alt foarte popular produs cu gel de aloe vera aduce beneficii incredibile fiindcă are în compoziția să glucosamina, condroitina și MSM (MetilSulfoMetan) pentru acei oameni mereu în mișcare.

Forever Freedom
sursa: Forever Living Products

Stiim foarte bine că aloe iubește pielea și pielea noastră iubește aloe vera. Atfel încât gelul de aloe vera este extrem de benefic pentru sistemul digestiv dar și pentru sistemul nostru imunitar aducând o importantă cantitate de Vitamina C. E foarte ușor să ne dăm seama cum o sticlă simplă, galbenă produce atât de multe rezultate și e semnătură unei întregi companii internaționale prezenta în peste 155 de țări.

Când începem afacerea Forever de multe ori persoanele sunt copleșite de numărul imens de produse disponibile spre vânzare. Compania FOREVER nu pune restricții în ceea ce un distribuitor ar trebui să vândă dintre gamele de suplimente alimentare, produsle de îngrijire a pielii sau sistemele de management a greutății corporale. Dar cel mai bun sfat este să începi cu băuturile de aloe vera. Ia-ta de ce:

Gelurile de aloe vera pot fi băute zilnic

Deși multe dintre produsele FOREVER sunt destinate pentru uzul zilnic sau chiar regulat, durează mai mult de o luna până sunt terminate. Simplu spus, oportunitatea pentru o repetiție a vânzării scade.

Cu toate acestea clienții dvs. pot beneficia la maxim de gelul de Aloe Vera propunând un consum de 120 ml zilinic. Prin urmare puteți creea o baza solidă de băutori de gel de aloe vera și concomitent veți avea un flux constant de vânzări.

Avantajele clienților

Ne amintim că aloe contribuie la menținerea sănătății pielii și a unei bune funcționarii a sistemului imunitar datorită vitaminei C din compoziție. Aloe Vera este un antioxidant cu un rol eficace în protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Sunt extrem de multe beneficii îmbuteliate în produsele Aloe Vera Gel iar dacă avem consumatori fideli ce consum 120 ml de gel pe zi vor vedea într-un timp relativ scurt aceste avantaje.

Puncte și bănuți

O sticlă de Forever Aloe Vera Gel are 0,091 puncte (cc). Facem un calcul cum fiecare consumator se aliniază la obiectivul nostru de 120 ml/zi vor avea nevoie de 3 sticle pe luna sau 0.273 puncte. Deci dacă stabilim un target de 20 de consumatori fideli avem 5.46 puncte. Compania îți oferă foarte multe beneficii dacă faci 4 puncte lunar iar în același timp devine motorul dezvoltării afacerii tale.

Calcule: O sticlă de Forever Aloe Vera Gel (România) – Costă 126,87 ron. Următorul tabel îți arată dacă valorile de mai sus se mențin (3 sticle de Aloe Vera Gel x 1 luna x 20 de clienți) ce profit avem.

Când te înscrii în familia FOREVER LIVING PRODCUTS și o poți face aici, obții din start 15% reducere la orice produs. Pentru a avea o reducere de 35% în două luni calendaristice trebuiesc făcute 2pct.

Tabel.1 Profit Vânzare Aloe Vera Gel într-o luna

ConsumatoriProfit 15%Profit 35%
595.15222
10190,3444
20389.6888

Cum stabilim o baza de clienți?

Pasul nr.1 Ambasador

Începe prin a fi chiar tu ambasadorul acestor produse. Ai la îndemână, în frigider sau la birou o sticlă de aloe vera. Iar acum e și mai ușor deoarece compania Forever a lansat aloe vera gel mini. Când vei primi comentarii depre ceea ce bei ( și crede-mă pe cuvânt pe avea o grămadă), explicale simplu ce este și ce beneficii are.

Aloe Vera Mini
sursa: Forever Living Products

Pasul nr. 2 Prezentări de produse

De asemenea, puteți ajunge la mai multe persoane prin organizarea de prezentări de produse. Acestea sunt o modalitate excelentă de a reuni oamenii, de a-ți formă rețelele și de a te dezvoltă personal iar în același timp îți consolidezi cunoștințele despre aloe vera gel.

Ce subiecte se pot aborda? La aceste prezentări se poate discuta despre plantă de aloe vera, de nenumăratele ei beneficii făcând și o degustare a diferitelor arome de aloe vera gel. Țintește către minim 3 consumatori la fiecare prezentare și trebuie neapărat să ai la îndemna și câteva testimoniale (și crede-mă pe cuvând sunt foarte ușor de obținut mai ales după ce un client va observă eficientă gelului).

Dacă a întrebări la acest pas. Lasă-mi un mesaj și te ajut! Click aici!

După ce ai făcut primul client asigurate că urmărești îndeaproape progresul sau către o stare mai bună și acordă-i sfaturi. În plus este mai ușor după ce clientul a înțeles beneficiile produsului să-i prezinți și altceva din acesi gama.

Acum că s-a găsit primul client – trebuie doar să reptem această activitate până la 20 de clienți fideli.

sursa: danut bontas intragram

Care a fost produsul Forever cu care te-ai lansat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *