Skip to content

Cum să începi un business online în vara acesta fără prea multe bătăi de cap

Salut! Numele meu este Dănuț – iar dacă nu mă cunoști, astăzi vei află foarte multe despre mine dar și cum poți să dai startul unui business online în această vara, fără prea multe bătăi de cap.

Sunt extrem de pasionat de vitamine și de modelul lor de acțiune în organismul nostru mai ales când avem de a face cu o era în continuă dezoltare atât tehnologic dar și pshihologic.

Am terminat 5 ani de chimie la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași dintre care 2 ani de master au fost parcusi în Chimia Mediului și Siguranță Alimentară de unde am cultivat mai pe îndelete această pasiune pentru vitamine.

Tot pe parcursul celor 5 ani de facultate în paralel cu informațiile culese de la cursuri și laboratoare am făcut mii de ore de voluntariat de unde am învăț skill-uri în domenii uneori complet opuse chimiei și aici vorbim de comunicare, leadership, management organizațional și multe altele ce au legătură cu partea de dezvoltare personală. ( o descriere mai completă gășiți aici). Astăzi discutăm cum poți să îți dai startul unui business online, simplu și ușor, cu Forever.

Dacă vrei să schimbi ceva în viață ta și dacă vrei să încerci ceva nou, sau un nou business online,  eu îți ofer 50Eur pentru un nou start. Află mai multe delatii completând formularul de mai jos!

De ce Forever ? 

Forever Living Products Romania Blog si Catalog de Produse
Cumpara produse FOREVER LIVING CU 5% REDUCERE DE AICI!

Forever este locul unde oamenii obișnuiți realizează lucruri extraordinare

Timp de peste 40 de ani, Forever Living Products a oferit oamenilor simpli posibilitatea unei vieți extraordinare, prin intermediul unei afaceri simple, lipsită de riscuri și cu rezultate dovedite. Și suntem mândri să putem spune că încă o face… cu brio.

Produsele pe baza de Aloe Vera create și distribuite de Forever stau la baza unui stil de viață sănătos, echilibrat. Nimic nou sub soare până acum, ai putea spune. Industria de network marketing este suprasaturată și competitivă pe această nișă. Pe bună dreptate, te întrebi ce face că afacerea Forever să fie specială sau diferită de alte tipuri de afaceri din acest domeniu?

Stabilitate și credibilitate

natura, forever living, pietre, rau, munte apa, mare
Cumpara produse FOREVER LIVING CU 5% REDUCERE DE AICI!

Unele dintre cele mai puternice dovezi de încredere sunt oferite de „vârstă” și „viață” companiei. De peste 40 de ani, Forever Living a crescut continuu, atât în cifre, cât și în notorietate. A devenit o putere globală. Compania activează cu succes pe toate cele cinci continente. Sute de mii de oameni din peste 160 de țări din lume duc astăzi o viață sănătoasă, un trăi mai bun și stabil și cunosc avantajele unice ale unei afaceri… simple.

Produse de calitate

produse forever living products romania

Calitatea ireproșabilă a produselor, păstrată cu grijă de-a lungul tuturor celor peste 40 de ani, este cel mai puternic vot de încredere, dar și cea mai frumoasă dovadă de respect pe care compania o oferă consumatorilor și dezvoltatorilor de afaceri.

Forever oferă una dintre cele mai bogate și variate game de produse de pe piață de profil – suplimente alimentare, controlul greutății, îngrijire personală, produse de înfrumusețare, uleiuri esențiale.

Împreună cu interesul din ce în ce mai crescut al consumatorilor pentru o viață sănătoasă și echilibrată, oportunitatea de business este extrem de ofertantă, astfel încât orice om să poată construi ușor și cu succes afacerea.

Oportunitate unică de business online

Compania Forever îți permite să dezvolți o afacere proprie, să preiei controlul asupra carierei tale, să devii propriul tău șef și să decizi singur câți bani vrei să câștigi. Oportunitatea de business oferită de Forever este o alternativă eficientă la programul de lucru corporatist stresant, obositor, de la „9 la 5”. Construind o echipa mică și având o activitate minimă lunară, Forever îți oferă un venit generos și durabil.

Planul de Marketing al companiei este considerat cel mai generos din industrie – potențial nelimitat de câștig, stimulente în bonusuri financiare oferite pe termen lung, călătorii globale sau mașini. Este simplu și ușor de aplicat. Îl urmărești și observi singur rezultatele.

Lipsită de riscuri

Este extrem de simplu să începi afacerea Forever – nu te lovești de investiții financiare consistente, riscuri sau demersuri birocratice laborioase, precum în alte tipuri de afaceri. Orice persoană, indiferent de formarea profesională, de vârstă se poate alătură companiei și poate demara afacerea. Printre cele mai importante motive pentru care merită să devii Forever Business Owner și să îți construiești o afacere în network marketing se numără: 

 • un trainer sau coach personal pentru business+ul tău – pentru că în Forever, intri în afacere pentru ține, dar nu eșți niciodată singur;
 • posibilitatea de a călători global, în condiții de cinci stele și cu bani de buzunar;
 • crearea unor relații de prietenie speciale;
 • o oferta generoasă și modernă de materiale informative prinț/online/audio/video;
 • training-uri speciale;
 • posibilitatea de a-ți dezvoltă afacerea în orice colț al lumii;
 • program flexibil – poți să faci afacerea part-time, în orele și zilele care îți convin, de oriunde te-ai află;
 • recunoaștere din partea companiei pentru reușitele tale.
 • Cu o diversitate atât de mare, există cu siguranță produse pentru toate tipurile de clienți.

De ce Start Your Journey Pack și de ce este așa important pentru a începe un business online

Noul Start Your Journey Pack este mai mult decât un pachet cu produse Forever.

Cele mai multe beneficii le au însă persoanele care se înscriu în companie sau care sunt la nivel de Preferred Customer și decid că acum este momentul să preia controlul asupra viitorului lor și să-și construiască o carieră în cea mai frumoasă afacere din lume, cu succes dovedit în peste 160 de țări. 

Ce conține Start Your Journey Pack?

 • C9 cu Forever Aloe Vera Gel (Lite Ultra Vanilie sau Ciocolata) – 1 cutie
 • Forever Active Pro-B – 1 buc
 • Forever ARGI+ – 1 buc
 • Aloe Propolis Creme – 1 buc
 • Aloe Vera Gelly – 2 buc
 • Aloe Heat Lotion – 2 buc
 • Aloe Lips – 3 buc
 • Forever Bright Toothgel – 2 buc
 • Aloe Ever-Shield Deo Stick – 2 buc
 • Aloe Peaches mini – 3 cutii x 330 ml
 • Brosura Primii Pasi spre Manager – 1 bucata

Cumpără Start Your Journey Pack – Click aici!

Beneficii cheie:

vitamine si minerale forever living

    Reunește produse de top din oferta companiei, inclusiv pachetul C9 din programul F.I.T., care se bucură de un succes extraordinar la nivel global.

•    Îți oferă posibilitatea să testezi și promovezi produsele care îți deschid calea către un stil de viață sănătos și către o afacere de succes.

•    Este cel mai simplu, rapid și avantajos mod de a deveni Forever Business Owner și de a porni cu încredere în călătoria succesului.

•   Conține produse în valoare de aproximativ 1.5 p.c. (la înscriere sau la nivel de Preferred Customer îl cumperi la preț de 1.5 p.c., cu reducere față de Prețul Recomandat de Vânzare, dar îți vor fi alocate automat 2 p.c.).

•    Prin achiziția lui te califici direct la nivel de Asistent Supervizor, nivel de la care poți începe să-ți construieșți afacerea, sponsorizând oameni și formându-ti astfel echipa.

În plus, începând cu următoarea comandă după
cumpărarea lui, beneficiezi de:

 • un discount de 30% față de Prețul Recomandat de Vânzare la toate produsele din gama Forever, reducere care crește pe măsură ce avansezi în Planul de Marketing, plus 
 • 30% profit din vânzările online la PRV,
 • 25% Profit de Preferred Customer pe baza cumpărăturilor efectuate de clienții preferentiali sponsorizati personal și 
 • 5% Bonus Boost, dacă ești Activ cu 4 p.c., de la Asistent Supervizorii sponsorizati personal (care nu sunt Activi cu 4 p.c.) și de la Preferred Customerii sponsorizati de aceștia.
produse forever living products romania

Cumpara Start Your Journey Pack – Click aici!

Ce trebuie să știi despre Start Your Journey Pack?

 • Poate fi cumpărat exclusiv de persoanele care se înscriu în Forever sau de Preferred Customeri, doar o singură dată.
 •   Este disponibil și în Republica Moldova, cu aceeași componentă și respectând aceleași reguli de achiziționare că în România.
 •     Este disponibil doar cu C9 Aloe Vera Gel și în două variante de Forever Lite Ultra: vanilie sau ciocolată.
 • Poți descoperi nu doar bucuria unui stil de viață sănătos Forever, dar și oportunitatea fantastică de a-ți dezvoltă propria afacere, într-o comunitate mereu pregătită să te sprijine.

Cumpara Start Your Journey Pack – Click aici!

Ce se întâmplă vara asta? Cum îți creezi un business online

Dăm startul unei luni fierbinți în Recrutare, în care te susținem să-ți măreșți echipa și să-ti dezvolți afacerea. Declarăm perioada 19 iunie – 18 iulie Luna Recrutării în Forever România. Anunțați-va echipele și bucurați-va de noi avantaje care va vor ajută să aveți o afacere pe plus în următoarea luna.

Forever Romania - Agenda Catalog de Produse

Pentru fiecare 3 persoane nou înscrise între 19 iunie – 18 iulie, primești o agenda, o sacoșă neagră de pânză și o șapcă neagră, toate personalizate Forever. Vei primi în plus un Aloe Sunscreen și o geantă frigorifică pentru fiecare persoană înscrisă cu 2 p.c. (această poate fi printre cele 3 persoane înscrise sau separat).

Trimite-mi un WhatsApp – și află mai multe cum poți face prima comandă în Forever cu reducere între 5 și 30%!

Toți inscrisii din această perioada vor primi cadou, odată cu comandă de la înscriere, o sacoșă neagră personalizată. În plus, noii înscriși cu 2 p.c. primesc, pe lângă sacoșă neagră, și un Aloe Sunscreen + un pahar personalizat pentru băuturile Forever, odată cu comandă plasată la înscriere.

Cum intri în posesia cadoului că Sponsor?

 • Dacă ai înscriși de 2 p.c. primești automat la prima ta comandă Aloe Sunscreen și geantă termoizolantă.
 • Dacă ai 3 persoane nou sponsorizate în perioada 19 iunie – 18 iulie, trimite un e-mail pe adresa suport_as400@foreverliving.ro, cu numele și ID-ul tău și numele și ID-urile persoanelor înscrise, pentru a face verificările necesare, iar cadoul îți va fi trimis cu următoarea ta comandă, după confirmarea înscrierilor. Dată limita pentru trimiterea email-urilor este 22 iulie. Dacă ai 6 persoane nou sponsorizate, primești dublul cadourilor și tot așa 🙂

Ce mai trebuie sa stii?

 • Campania este valabilă doar pentru România, exclusiv pentru orice înscriere și responsorizare / schimbare de sponsor valide în perioada 19 iunie – 18 iulie 2021 (însoțite de comandă).
 • Se iau în calcul doar persoanele nou sponsorizate care își creează cont de înscriere pe foreverliving.ro începând cu dată de 19 iunie și până în dată de 18 iulie, inclusiv.
 • Cadourile pentru Sponsori și noii înscriși vor fi oferite și dacă se optează pentru comenzi cu pick-up point.
 • Comenzile trebuie plasate cu livrare pe teritoriul României (atât la noii înscriși, cât și la sponsori), iar cadourile se trimit doar la adrese din România.
 • Aloe Sunscreen oferit cadou expiră în 18 august 2021. Nu se acordă puncte credit pentru acest produs cadou și nici contravaloarea în bani a premiilor.

Dacă vrei să schimbi ceva în viață ta și dacă vrei să încerci ceva nou, eu îți ofer 50Eur pentru un nou start, pentru un nou business online. Află mai multe delatii completând formularul de mai jos!

De asemenea mă poți găși si pe instagram!

5 thoughts on “Cum să începi un business online în vara acesta fără prea multe bătăi de cap”

 1. Pingback: Cand impartasesti cu alti, iti deschizi noi orizonturi si noi oportunitati - Danut's Blogs

 2. Pingback: Redefinește conceptul de muncă și muncă online - Danut's Blogs

 3. Pingback: Planul de marketing Forever Living Products - Danut's Blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *