Skip to content

8 motive pentru care Forever Aloe Vera Gel este produsul potrivit pentru tine

Avantajele aloe vera gel
Forever Aloe Vera Gel – Click aici!

În prezent, există mai mult de 250 de varietăți recunoscute de Aloe, din care numai trei sau patru au proprietăți semnificative de vindecare sau în scopul de a crea medicamente. Însă dintre toate acestea, una singură a condus la dezvoltarea unei adevărate industrii. Astazi iti prezint 8 motive pentru care Forever Aloe Vera Gel este produsul ideal pentru tine si familia ta.

Cel mai puternic dintre aceste varietăți si bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și enzime, este Aloe Vera (“Aloe barbadensis miller ” denumirea științifică.

Aloe Vera, supranumită „elixirul tinereții”, întârzie astfel apariția primelor semne ale îmbătrânirii datorita acțiunii sale de la nivel celular. Cu un gust proaspăt si o consistență fină produsul vine in sprijinul sănătății si frumuseții dumneavoastră.

De ce Forever Aloe Vera Gel?

1. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea senzației de oboseală

Forever Aloe Vera Gel are in compozitia sa un mix de compusi activi cum nu se gasesc in nicio alta planta de pe pament. Datorita acestui mix de peste 200 de compusi activi, organismul este ajutat sa functioneze perfect, iar rezultatele se vad intr-o stare generala de bine pe care orice o poate experimenta oricine isi incepe dimineata cu o portie de Aloe Vera Gel. Conține Vitamina C cu rol antioxidant protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

Plantatie de aloe vera gel
Forever Aloe Vera Gel – De la mama natura!

2. Benefic pentru piele, par si unghii

Aloe Vera se folosește de sute de ani pentru acțiunea sa hidratantă la nivelul pielii ce favorizează vindecarea acesteia. Gelul de aloe conține substanțe active care încetinesc schimbările degenerative ale pielii si stimulează producția de colagen si de elastină. De asemenea, gelul susține sănătatea scalpului si a parului contribuind la creșterea parului si la eliminarea mătreței.

Cu aloe vera gel ai grija de pielea ta.
Comanda cu reducere Forever Aloe Vera Gel! Click aici!

3. Furnizeaza aportul necesar de vitamine si minerale

Aloe Vera Gel conține o gamă largă de vitamine. Pe lângă acestea, mai regăsim in compoziția sa si vitaminele A, B, C si E .Multe dintre acestea nu pot fi stocate in organism, astfel trebuie sa acoperim necesarul zilnic din alimente. Ce alta modalitate mai buna de a face acest lucru decât consumând Aloe Vera Gel care contribuie la fortificarea organismului.

Planta de Aloe Vera conține si numeroase minerale, precum: Calciu, Cupru, Crom, Seleniu, Magneziu, Mangan, Potasiu, Sodiu și Zinc.

Doua prietene servesc aloe vera gel. Bauturi nutritive forever living prodcuts

4. Bogat în nutrienți

Forever Aloe Vera Gel conține 99,7% gel din interiorul frunzei, susține buna funcționare a sistemului digestiv și ajută la o mai bună absorbție a nutrienţilor.

5. Benefic pentru sănătatea danturii și a gingiilor

mama care bea aloe vera gel din pahar tetra pack de la forever living products romania
Doza recomandata de Aloe Vera Gel este de 100 ml pe zi! Daca folosesti acest link poti cumpara produsul cu 5% reducere!

Printre substanțele identificate în gelul de aloe se numără și câteva cu proprietăți antiinflamatorii și analgezice. Datorită proprietăților inflamatorii, gelul de Aloe Vera are acțiune calmantă asupra gingiilor și țesuturilor bucale moi și asigură o igienă corectă a cavității bucale.

6. Produs in condiții 100% aseptice

Gelul este stabilizat printr-un procedeu invovator. Acest proces inteligent minimizează pierderea nutrienților si gelul ramane proaspat, exact ca de la planta.

Ambalajul protejează gelul față de acțiunea luminii, a agenților oxidanți si a bacteriilor. Fără conservanți si aditivi artificiali. Ambalaj realizat din materiale 100% reciclabile. Toate acestea acestea sisteme de calitate pentru ca tu sa te bucuri de adevaratele beneficii ale naturii.

7. Contribuie la o digestie sănătoasă

schelet uman.

Susține digestia si sănătatea sistemului gastrointestinal. Aloe Vera are proprietăți detoxificante remarcabile, favorizând eliminarea toxinelor, absorbția nutrienților, și fiind bogat în vitamina C, fapt ce îmbunătațește procesul de digestie .Un consum regulat de Aloe Vera Gel normalizează tranzitul intestinal.

8. Noul gel contine conservanti?

Nu. Noul proces aseptic folosit atat in fermele noastre, cat si de-a lungul lantului de productie ne permite sa stabilizam gelul din interiorul frunzei de Aloe vera fara sa utilizam conservanti artificiali sau aditivi. Noul gel procesat in conditii aseptice este stabilizat prin ajustarea pH-ului.

Cine sunt eu?

Bontas Danut - proprietar de afacere Forever Living
sursa: Danut Bontas Health Factory

Numele meu este Danut – si am o pasiune incredibila pentru ceea ce inseamna vitamine, minerale, suplimente alimentare etc. O parte din aceasta pasiune se datoreaza faptului cam am terminat un master in chimie si atunci cumva modul meu de intelegere a ceea ce inseamna natural vs. ceea ce ne este prezentat drept “natural” sa ascutit!

Adaugam faptul ca din 2016 lucrez 30 – 40 minute pe zi Forever, timp in care am adaugat la portofoliu experiente frumose si date valoroase pe care multe dintre ele le veti gasi in acest blog!

Daca asta este primul tau blog citit 🙂 Bine ai venit si felicitari pentru finalizarea lecturii!

Ai o întrebare? Ai un feedback? Sau pur și simplu vrei să știi mai multe despre Forever Aloe Vera Gel și cum poți începe o afacere în acest sens dar și cum poți avea între 5 și 48% reducere la orice produs? Lasă-mi un mesaj mai jos pentru o consultare GRATUITĂ!

Dacă ești decis și vrei produsele de la Forever, le poți cumpără de aici.

If you are an international reader, hello! You can buy Forever Aloe Vera Gel by using this direct link:

Canada:
https://buff.ly/2WV2c0J
USA
https://buff.ly/33VckYS
Romania:
https://buff.ly/2DBdi2r
For Belgium:
https://buff.ly/2JR24Yc
For the Netherlands:
https://buff.ly/2zZaurh
For Luxemburg:
https://buff.ly/2M1PlV8

Other countries here!

citat motivational
sursa: Danut Bontas Instagram

4 thoughts on “8 motive pentru care Forever Aloe Vera Gel este produsul potrivit pentru tine”

  1. Pingback: O experienta cu Aloe Vera: Aloe Moisturizing Lotion - Danut's Blogs

  2. Pingback: Motanul meu promovează Aloe Lips - Danut's Blogs

  3. Pingback: Energie cu Aloe Vera - Danut's Blogs

  4. Pingback: Cel mai bun program de resetare fizica si mentala - Danut's Blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *